Et af vores specialer er indramning.

Vi indrammer (næsten) alt - har du plakaten, eksamensbeviset, fotoet af oldemor eller andet, så har vi rammen. Vi har et bredt udvalg i rammer - lige fra træ til aluminium i både traditionelle og moderne snit.

Træramme med guldkant og passepartout med guldkant
Devon plakat opsat i træ-sølv ramme

Har du ikke plakaten, har vi et stort udvalg af Devon plakater i høj kvalitet - fotoet af din oldemor kan vi desværre ikke hjælpe med!

Aluramme

Hos os er enhver indramning en individuel opgave. Vi hjælper med at finde den helt rigtige ramme til dit behov. Nogle vil have en hightech indramning med brede metal profiler og oversized passepartout andre vil have en gammeldags ormeædt mahogni-ramme med et guldfarvet passepartout. Har du ideen - uanset hvor vild - har vi sikkert en løsning. Kun fantasien sætter grænsen.

Mahogni-ramme med 9 billeder i passepartout.

Alle former for indramning sker skånsomt for det der skal indrammes. Ved særlige behov kan vi lave en 100% syrefri indramning, som er specielt fordelagtig ved indramning af gamle dokumenter, fotos, stof og kunsttryk.

Sølv medalje ved DM i Indramning.

Februar 2001 deltog Den Blå Ramme- og Glarmester i Danmarksmesterskab i indramning sammen med 56 andre deltagende glarmestre. Konkurrencen var inddelt i 2 kategorier, og Den Blå Ramme- og Glarmester vandt sølvmedalje i den harmoniske kategori. Den præmierede indramning, medalje og diplom kan naturligvis ses i vores butik såvel som herunder.