Glarmesteren leverer ikke kun termoruderne til de nye vinduer og døre. Vi forhandler alle former for vinduer, døre og facader i træ og aluminium (Vi kan engang imellem overtales til at sælge og isætte et enkelt plastikvindue).

Større facadeparti med 23 mm sikringsglas, udskiftet ved pelsbutik i Odense

Vinduer og døre laves naturligvis efter mål og design og for enhver pengepung (fabriks- eller lokalt fremstillet). Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten, så vi isætter aldrig et vindue, hvor vi ikke kan stå inde for kvaliteten (det er jo os der skal lave garanti-reparationen).

Mahogni-vindue, snedker fremstillet

Vi sælger og udskifter termoruder - almindelige termoruder såvel som energi-termoruder. Energi-ruder isolerer dobbelt så godt i forhold til amindelige termoruder, og merprisen er ca. 50%.

Varmepriserne taget i betragtning vil en energi-rude tjene sig ind i løbet af 3-4 år. Energi-ruder findes i mange kvaliteter, inddelt ifølge Energistyrelsen efter klasse A, B og C (klasse A som den bedste).

Der findes mange forskellige termoruder (også kaldet funktionsglas). Eksempelvis lyddæmpende ruder, sol/varmedæmpende ruder, sikringstermoruder.

Blyrude, indbygget i termorude i hoveddør.

Det er vigtigt at få valgt den rigtige slags termoruder til netop Deres behov. Vi bistår gerne med råd og vejledning og giver gratis, uforpligtende tilbud på udskiftning af såvel termoruder som vinduer og døre.

Ring for gratis brochure, tlf. 66-144840.